Over Crazy Events

Neem contact op met Crazy Events

Crazy Events
Bart Sybens
Hulshout
G: 0496/26 61 65
E: info@crazyevents.be
BTW BE0864.318.203

24

jaar ervaring in evenementen sector

15

jaar ervaring in verhuur

2000

Meer dan 2000 producten
in verhuur en verkoop.

Nothing is too crazy for us!

Met meer dan 24 jaar ervaring in de evenementen sector en 15 jaar in de verhuur, kan u bij Crazy events rekenen op een uitgebreid gamma. Van tuinfeest tot festival, voor ieders wat wils.

Sinds enkele jaren is onze verhuur ook uitgebreid met feestmateriaal zoals porselein, glazen, bestek, … alles voor de gedekte tafel. Decoratie, linnen, meubilair, keukenmateriaal en -apparatuur maar ook outdoor materiaal zoals tenten en veel meer. En we blijven maar uitbreiden zodat u steeds een ruime keuze heeft.

Crazy Events verhuurt feestmateriaal voor elk feest, zowel voor een trouwfeest, een babyborrel, een communie, tuinfeest maar evengoed een receptie, walking dinner, buffet, bedrijfsevenement, opendeurdagen, een beurs en nog veel meer…

| SPECIALIST IN (FEEST) VERHUUR.

Onze verhuurafdeling is opgedeeld in verschillende afdelingen.

Verhuur nightlife.

Een uitgebreid aanbod voor alle fuiven en festivals. Van licht en geluid tot togen, koelingen en special effects.

Verhuur van feestmaterialen.

Met in ons aanbod: tafels, stoelen, bestek, glazen, koelingen, keukenmaterialen, togen, bloemen, planten en allerlei decoratie.

Verhuur van tenten.

Wij hebben diverse tenten die geschikt zijn voor elk evenement en budget.

| TOP IN DIENSTEN.

Deze afdeling is gespecialiseerd in de voorbereiding, planning en uitvoering van uw evenement. Wij kunnen u helpen met het opstellen, opbouwen, installatie, decoratie alsook het aanbieden van personeel tijdens uw evenement.

Met ruim 25 jaa­­r ervaring kunnen wij u alvast inspireren.

| VERKOOP.

Ruim aanbod aan verkoop van dranken, feestmateriaal en decoratie.

| 24/7 TOT UW DIENST.

Aangezien uw evenement zich niet aan kantooruren houdt, hebben wij dus ook geen openingsuren! U kunt 24 uur per dag 7 dagen op 7 rekenen op onze service.

Ruim aanbod aan feestmateriaal voor elke gelegenheid maar ook aan producten voor nightlife (fuiven, verjaardagsfeesten of festivals).

Een greep uit ons assortiment: Receptietafels, tafels, stoelen, barkrukken, tafellakens en servetten, statafelhoezen, buffet hoezen en stretch hoezen, chafing dish, kookvuren, frigo’s, diepvriezers en koeling, togen, cocktailbars, BBQ’s, grills, RVS tafels, buffetmateriaal, opdienmateriaal, grootkeukenmateriaal, feestverlichting, podia, tuinmeubilair, vestiaire en toebehoren, afscheidingswanden, tenten, verwarming, kandelaars, decoratie, kunstplanten, licht en geluid, truss constructies, special effects, spiegelbollen, tapinstallaties, signalisatie en zoveel meer.

Crazy Events
Bart Sybens
Hulshout
G: 0496/26 61 65
E: info@crazyevents.be
BTW BE0864.318.203

Inschrijven mailing met promoties